diumenge, 28 de febrer del 2010

Tractament Oxigenant a base de Caviar

El principal objectiu dels tractaments de bellesa és recuperar la imatge i el to vital perduts per factors com l’estiu, estres, l’edat.. Per a aquesta posada a punt hi ha tot tipus de programes que satisfan diverses necessitats: des dels que s’apliquen a casa amb productes naturals o els que requereixen mans més expertes per proporcionar els efectes desitjats. En ambdós casos, dedicar una mica de temps a aquests tractaments és la millor manera de tornar a recuperar el nostre to de pell i sentir-nos millor.
Avui us presentem l’últim en cosmètica de luxe, el tractament oxigenant amb caviar.
El caviar és extremadament ric en nutrients i té, a més, propietats antioxidants que promouen l' oxigenament de la pell i regeneren les cèl·lules que han estat fetes malbé pels efectes nocius del medi ambient. D’aquesta manera l’envelliment es retarda a nivell molecular, mantenint l’elasticitat de la superfície de la pell, millorant la seva tensió i la circulació.
En l’actualitat ja hi ha algunes cases de cosmètics que inclouen l’extracte de caviar com formula regenerativa.
El tractament consisteix en el següent:
Primer haurem de netejar el nostre cutis, amb llet hidratant. D’aquesta manera deixarem la pell llesta per al següent pas.
En segon lloc haurem de realitzar un píling enzimàtic perquè la brutícia més profunda de les capes de la pell desapareguin.
Una vegada tenim la pell ben neta procedirem a aplicar l’ ampolla amb extracte de caviar i gel de caviar
A fi que el producte s’assimili millor haurem de fer un massatge d’uns 20 minuts, sobretot a les zones més afectades pel pas del temps.
Finalment quan s’hagi absorbit la crema ens posarem una fina màscara també a base de caviar.
Si t’agrada el caviar, no dubtis de provar els seus beneficiosos efectes per rejovenir la teva pell, cosa que notaràs gairebé instantàniament.