dissabte, 3 de juliol del 2010

MASSATGES, CEL·LULITIS, SALUT I BELLESA.

Combat la cel·lulitis amb mètodes naturals. Massatge tractament reductor, reafirmant, anticel·lulític, hidratant amb tècniques de teràpia manual: massatges, drenatge limfàtic... La pell rep directament l'acció mecànica amb les diferents tècniques de massatge. L'efecte és resultat de la influència mecànica sobre la pell i del complex mecanisme reflex que actua mitjançant el SNC sobre tot l'organisme.
Millora l'elasticitat de la pell.
Ajuda l'eliminació de celulas mortes..
Pot contribuir al descens del gruix del teixit cel·lular subcutani.
Incrementa processos d'eliminació de les glàndules sebàcies i sudorípares.
Activa la circulació capil·lar sanguínia millorant el metabolisme local.
Amb el qual obtindrem un efecte: píling, refermant, reductor, anticel·lulític, hidratant, i com a conseqüència de les diferents tècniques manuals, un estat de relaxació i, alhora, una activació de les funcions renals contribuint a tot això a millorar les digestions, normalització de l'evacuacions intestinals i si aprofites aquests efectes per adquirir hàbits saludables estaràs prevenint per al futur, guanyant en benestar, qualitat de vida i millorant la teva figura en el present.
Caldrà procurar una correcta alimentació i realitzar una activitat física adequada a cada persona i circumstància i, en la manera del possible, adquirir hàbits saludables.


Mes info: