dissabte, 3 de juliol del 2010

TRACTAMENTS CORPORALS AMB MASSATGES I TERÀPIES MANUALS

Massatge i teràpies manuals aplicades al manteniment de la salut. Indicat per al cansament corporal i mental, estats de tensió i angoixa, dolormusculoesquelétic, alteracions funcionals, problemes relacionats amb el sistema circulatori (venós i limfàtic), o simplement per gaudir dels beneficis i relaxació físic-mental que ens fa veure les coses des d'una altra perspectiva més serena.
Els massatges i tractaments s'adapten a la sensibilitat i problemàtica de cada persona en el moment en què rep el tractament corporal, emprant en cada cas i en les diferents sessions les tècniques apropiades. Ús de l'oli, la crema o bàlsam més adequat per a la teva malaltia i tipus de pell. En casos especials, massatges i tractaments sense cremes.

Indicat per:
Molèsties musculars i problemes circulatoris durant l'embaràs.
Prevenció i tractaments muscul-tendinosos en professions i treballs en els quals es realitzen moviments repetitius i constants: músics, pintors, cadenes de muntatge, esportistes, actors, etc.
Professionals que al contrari romanen durant hores en postures estàtiques en sedestación o bipedestación: advocats, metges, infermeres, informatics, administratius, etc.
Afectats per l'estrès psíquic que desecandena tensions, dolor, molèsties, alteracions digestives, del son etc.
Qualsevol professió, feina o circumstancia de la vida ens pot desencadenar estrès i patir insomni, depressió o altres alteracions que ens restaran benestar i qualitat de vida.